Tilbage til nyheder

Ny TV-inspektionsbil ved Simon Moos A/S Entrepriser

Vognparken ved Simon Moos A/S Entrepriser tæller nu også en helt ny specialopbygget 5,5 tons Mercedes-Benz. Med investeringen i en ny TV-inspektionsbil til professionel TV-inspektion og ansættelse af en ny TV-operatør med stor kloak-erfaring, rykker Simon Moos A/S for alvor frem i bussen.
Kapaciteten er dermed fordoblet samtidig med, at der er suppleret med nye teknologiske finesser.

Bilen har udstyr til inspektion af alle former for rør fra Ø50 mm og opefter. Inspektionslængden er op til 500 meter. Dertil kan opstilles en kabelrulle med 180 meter inspektionskabel, hvilket også gør det muligt at udføre inspektioner på svært tilgængelige steder.
På utilgængelige steder kan der udføres inspektion af ledninger fra Ø50 mm til Ø250 mm med en batteridrevet enhed, der kan levere DTVK inspektion direkte ud af enheden.

I bilen er der software med indbygget CAD tegnefunktion, der løbende optegner, hvad der inspiceres. Dette gør også, at der kan leveres data til alle kundeønsker.
Der kan foretages måleringer af fald i inspicerede ledninger, samt lasermåling af dimension i disse.
I kameraet er indbygget gyro, der sammen med avanceret software kan optegne ledningsforløb i 3D, men der optegnes selvfølgelig også i 2D.

Udover alt teknisk er bilen udstyret med indbygget vaskefaciliteter, hvilket sikre at operatøren kan opfylde og overholde hygiejnekrav.

Send os en besked