Tømningsordning

Vi varetager tømningsordningen i flere danske kommuner

Simon Moos Entrepriser tømmer septiktanke for mere end 50.000 danske husstande. Her kan du se, hvilke oplysninger vi har om dig og din tank.


Hvis din septiktank er omfattet af den kommunale tømningsordning, vil det i mange tilfælde være Simon Moos Entrepriser, der står for at tømme den, da vi tømmer septiktanke for en række danske kommuner. Her kan du læse mere om tømningsordningen.

Tømningsattest
Vi tømmer typisk din tank én gang årligt. I forbindelse med tømningen udfylder vi en tømningsattest, hvor vi gør dig opmærksom på, om der er opstået fejl eller mangler ved din tank siden sidste tømning. Vi sender tømningsattesten til dig via e-mail eller sms, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere oplysninger vedrørende tømningsattesten.

Vi giver dig besked
10 dage før vi kommer og tømmer din septiktank, giver vi dig besked om, at vores chauffør er på vej. Beskeden sender vi digitalt, enten på e-mail eller sms. Via nedenstående link kan du ved at indtaste din kode rette dine kontaktoplysninger og se, hvilke oplysninger din kommune har om din tank:

https://portal.envidan.com/Tank.aspx

Her kan du også se, hvornår din tank sidst er blevet tømt, og hvornår den skal tømmes næste gang. På oversigtskortet kan du se, om tankens placering er korrekt.

Hvis du har spørgsmål vedrørende din tank, kan du sende dem via kontaktformularen.

Video

KSA-system

X