Tilbage til nyheder

Ny administrerende direktør

Simon Moos Maskinfabrik A/S glæder sig over at meddele, at Per Madsen er tiltrådt som administrerende direktør. Vi har i 2019 haft et udbytterigt samarbejde med Per Madsen i en ledende rolle som rådgiver og konsulent gennem hans firma, PRM Consulting. Det samarbejde er vi rigtig glade for at fortsætte.

Til direktionslokalet kommer Per Madsen med en baggrund inden for maskinteknik og produktionsteknologi. Han supplerede sin tekniske uddannelse med en merkonomuddannelse og en diplomuddannelse inden for ledelse. Derudover har Per Madsen en baggrund som projektleder for Lachenmeier Monsun.

Endnu mere internationalisering og grøn omstilling
Per Madsen har allerede taget hul på en bred palette af projekter for Simon Moos Maskinfabrik A/S, bl.a. at yderligere udbrede det internationale kendskab til vores produkter og igangsætte styrings- og innovationsprojekter. Han vil gerne løfte sløret for nogle af sine visioner for virksomheden:

”Vi er en virksomhed, der har vores gode konstruktionsarbejde i fokus, og det fokus ønsker jeg at skærpe yderligere. Vores evne til at konstruere effektive, mobile afvandingsanlæg har stort internationalt potentiale. Ligeledes ønsker jeg at bygge videre på vores igangværende arbejde med grønne løsninger og i højere grad slå på tromme for, at det, vi tilbyder, faktisk er miljømæssigt bæredygtige løsninger inden for f.eks. slamafvanding og behandling af spildevand.”

Vi glæder os til det videre samarbejde med Per Madsen.

Send os en besked