Tilbage til nyheder

Webinar: Få mere viden om effektiv slambehandling

Nu får du chancen for at opnå mere viden om, hvordan vores produkter kan hjælpe din virksomhed med at optimere behandlingen af slam via afvanding. Med vores teknologi og knowhow kan du reducere volumen på slammet med op til 90 procent. Og det kan altså mærkes både på bundlinjen og i miljøregnskabet!

Vi opprioriterer de telefoniske og virtuelle møder på grund af de generelle restriktioner for rejse- og mødeaktiviteter og aflysningen af IFAT-messen. Derfor inviterer vi til webinar onsdag den 3. juni kl. 13.00. Ordstyreren vil være vores erfarne internationale salgschef Mick Wray, som har global erfaring med at levere løsninger inden for slambehandling og besidder en stor teknisk viden på området. På webinaret vil Mick fortælle om, hvordan vi afvander og volumenreducerer slam, og hvilke opgaver vores produkter kan løse. Der vil også være mulighed for at stille uddybende spørgsmål. 

Det er naturligvis gratis at deltage i webinaret, som vil foregå på engelsk af hensyn til vores internationale kontakter.

Tilmeld dig via dette link: https://mailchi.mp/simonmoos/webinar1

Send os en besked