Spuling

Høj effektivitet, lav miljøbelastning

Vi håndterer alt inden for højtryksspuling. Det gælder bl.a. effektiv kvalitetsspuling af kloakledninger og drænledninger.

Vi klarer opgaven – hvad enten du har brug for spuling af kloak-, hoved- eller drænledninger, kloakker eller brønde. Til de større opgaver benytter vi vores genbrugsspuler, som håndterer spulearbejde i stor stil og minimerer ressourceforbruget. Genbrugsspuleren har en spulekapacitet på 500 liter i minuttet med 200 bar og opsuger og genbruger spulevandet, så den kan arbejde en hel dag, uden at det er nødvendigt at fylde vand på.

Spuler de svært tilgængelige steder
Svære terræner er ingen hindring for os! Når det er nødvendigt, medbringer vi vores satellitspuler til arbejdet, som klarer spuleopgaverne, hvor man ikke kan køre til. Desuden foretager vi også rodskæring, når det er nødvendigt.

Kombination med TV-inspektion
Vores anbefaling er, at du får spulet kloaksystemet, inden du skal have udført TV-inspektion - så book gerne både spuling og tv-inspektion! Vi er medlem af DTVK. Læs mere om vores arbejde med TV-inspektion.

Vi tilbyder bl.a. spuling af:

  • Kloakledninger
  • Hovedledninger
  • Drænledninger
  • Kloakker
  • Brønde

 

Vi servicerer hele landet, og med base i Sønderjylland har vi især nem adgang til byer som Sønderborg, Aabenraa, Tønder, Haderslev, Vejen, Kolding samt de omkringliggende områder.

Kontakt os på 74415680, hvis du vil bestille spuling eller høre nærmere.

X